Lista Forex

Kupujte i prodajte CFD-ove od preko stotinu različitih proizvoda.


Možete pristupiti Fortrade WebTrader-u na bilo kojem pregledniku, ili preuzeti našu besplatnu aplikaciju za mobilni telefon.


Odaberite proizvod i počnite trgovati virtualnim novcem bez rizika!


Prethodno Sljedeće.


Deponirajte sredstva putem različitih metoda isplate.


Osobna iskaznica i ostali uvjeti za verifikaciju.


Odaberite proizvod i počnite trgovati.


Prethodno Sljedeće.


CFD Novosti i Analize Tržišta.


Dnevna analiza.


Večernja analiza CFD instrumenata 03/01/2023.


Par je danas u blagom padu. Trenutačno je 1.0539. Njemačka stopa nezaposlenosti za prosinac iznosila je 5,5% u.


Funta je danas pala u odnosu na američki dolar. Kreće se kod razine od 1.1909. Velika Britanija je izvijestila o.


Par je danas opao. Kreće se kod razine od 130.55. U Japanu nije bilo ekonomskih događaja o kojima bi se moglo.


U vrijeme ručka par je opao. Kreće se kod razine od 0.6705. U Australiji za danas nisu planirane nikakve gospodarske.


Cijene zlata su porasle u utorak, kada se pažnja tržišta preusmjerila na zapisnike posljednjeg sastanka FED-a.


Cijene sirove nafte u utorak se drže u uskom rasponu, iako su izgledi za potražnju zasjenjeni slabim.


Futures na američke dionice porasli su početkom nove godine nakon što su investitori zaključili 2022. s.


Par je porastao za vrijeme ručka u Europi, trgujući na 18.7358. Očekuje se da će se godišnja inflacija u.


Par je danas porastao. Par se trenutačno trguje na 1.3631. U Kanadi za danas nisu planirani nikakvi ekonomski.


GER40 i europska tržišta dionica skočila su u utorak, potaknuta vijestima o padu inflacije u Njemačkoj.


Platina tjedni specijalni izvještaj na temelju obujma trgovanja od 1,00.


Specijalni izvještaji, 2023-01-03.


Specijalni izvještaj: Srebro Datum: 3. siječnja.


Specijalni izvještaji, 2023-01-03.


PRIRODNI PLIN tjedni specijalni izvještaj na temelju obujma trgovanja od.


Specijalni izvještaji, 2022-12-29.


Nvidia (#NVDA) tjedni specijalni izvještaj na temelju obujma trgovanja.


Specijalni izvještaji, 2022-12-29.


AMERICAN AIRLINES GROUP (#AMERICAN A) tjedni specijalni izvještaj na.


Specijalni izvještaji, 2022-12-21.


Tjedni presjek cijena CFD ugovora.


Euro je nastavio sa rastom u odnosu na dolar. Prinos na obveznice opada jer ulagači vjeruju da će vodeće svijetske banke poput ECB nastaviti podizati kamatne stope duži period. Britanska funta je opala u odnosu na dolar nakon.


Akademija.


Online seminari.


Najnoviji online seminar.


January 5, 2023 17:00:00 GMT.


Naša akademija trgovanja.


Spremni za trgovanje? Započnite sada.


© 2014 - 2023 Fortrade Ltd. Sva prava pridržana. Ova internetska stranica je u vlasništvu i njome upravlja Fortrade Limited.


Fortradeove mobilne aplikacije.


Sigurne mogućnosti plaćanja.


Povežite se s nama - Fortrade online trgovanje.


Upozorenje o riziku.


CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca. Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.


Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Država ili Belgije i nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.


Mogućnost ostvarenja profita prilikom obavljanja transakcija na OTC tržištu valutnih derivata neizostavno podrazumijeva i mogućnost nastanka gubitka. Vršenje transakcija može dovesti do gubitka jednog dijela ili cijelokupnog uloženog novca. Prije otpočinjanja trgovanja, pobrinite se da ste razumjeli prateće rizike i savladali vještine koje su potrebne za ulaganje.


Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Država ili Belgije i nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.


CFD-ovi i marginski derivati su proizvodi s polugom koji uključuju značajnu razinu riziku po vaš kapital. Trebali biste trgovati isključivo novcem čiji si gubitak možete priuštiti. Imajte na umu sljedeće: Moguće je da izgubite cjelokupni iznos na vašem računu za trgovanje, no ne više od toga. Ne posjedujete vrijednosne papire na koje se vezuje trgovanje, niti na njih možete polagati bilo kakva prava. Prošli rezultati ne predstavljaju jamstvo budućih rezultata. Ovi podaci zamišljeni su kao podaci opće prirode te ne predstavljaju savjete o financijskim proizvodima. Bilo kakvi savjeti koji se nalaze na ovoj web stranici ili koje vam pruža Fort Securities Australia Pty Ltd smatraju se isključivo savjetima opće prirode te su priremljeni bez uzimanja u obzir vaših ciljeva, financijskog stanja ili potreba. Prije nego što počnete djelovati na temelju bilo kakvih informacija, trebali biste razmotriti odgovaraju li pružene informacije i priroda tog financijskog proizvoda vašim ciljevima, financijskom stanju i potrebama. Htjeli bismo vas potaknuti da potražite nezavisno financijsko savjetovanje i razmotrite naš Vodič kroz financijske usluge (en. "FSG") te Izjavu o proizvodima (en. "PDS") prije bilo kakve odluke o sudjelovanju u bilo kakvim financijskim prozivodima koje izdajemo, kao i u njihovom pribavljanju.


Podaci na ovoj web stranici nisu usmjereni na žitelje Sjedinjenih Američkih Država i Belgije te nisu namijenjeni distribuciji ili uporabi od strane bilo koje osobe u bilo kojoj državi gdje bi to bilo u sukobu s mjesnim zakonima ili regulacijama.


CFD-ovi su kompleksni visoko spekulativni instrumenti, koji donose visoki rizik brzog gubitka novca zbog financijske poluge ili zaduživanja. Trebate dobro razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju i možete li podnijeti visoki rizik od gubitka svog vašeg investiranog kapitala. Budite svjesni: možete izgubiti sve, no ne više od salda na računu za trgovanje. 84% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima. Ti proizvodi možda nisu prikladni za sve klijente, stoga svakako morate biti sigurni da razumijete rizike i potražiti neovisan savjet.


Ukoliko nastavite investirati u ugovore za razliku (CFD) na virtualne valute, zapamtite da su vrijednosti izuzetno volatilne i mogu rezultirati značajnim gubicima kroz kratko razdoblje.


Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za transakcijom u bilo kojem financijskom instrumentu. Fortrade odbacuje svaku odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih informacija, kao niza bilo kakve posljedice koje nastanu kao posljedica uporabe ovih informacija. Ne daju se bilo kakva jamstva točnosti ili potpunosti tih informacija te, stoga, svaka osoba koja djeluje na temelju tih informacija, čini to u potpunosti na vlastiti rizik.


Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Državaili Belgije i nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.