Forex Palmas 4

Rejser til Playa del Inglés.


Velkommen til Playa del Inglés. Rejser du uden børn, anbefaler vi Sunprime Atlantic View, der både har en god beliggenhed, suiter med direkte pooladgang og spaafdeling.


Mange vælger at rejse til Playa del Inglés år efter år - sandsynligvis på grund af den skønne sandstrand og det store udbud af restauranter og forlystelsesliv. Stranden er 5 km lang og flankeret af Maspalomaørkenens bølgende gyldne klitter, og følger du den fine strandpromenade, kan du spadsere helt til hyggelige San Agustin eller de trendy caféer i Meloneras. Udvalget af restauranter er enormt - fra små tapasbarer og italienske spisesteder til eksklusive restauranter med fisk og skaldyr. Nattelivet i Playa del Inglés er lige så fremragende som restauranterne og byder på et utal af pubber, natklubber og barer, hvor lokalbefolkningen selv går i byen.


Sunprime Atlantic View – til en afslappende voksenferie.


Rejser du uden børn, anbefaler vi Sunprime Atlantic View - vores første Sunprime-hotel og i dag en favorit hos mange gæster. Her kan du se frem til en voksenferie med gode vine, afslappede dage ved poolen og måske en eftermiddag i hotellets spaafdeling, inden turen går videre mod Playa del Inglés' stemningsfulde byliv.


Børnevenlige hoteller.


Skal børnene med på ferie til Playa del Inglés, bør du tage et kig på Servatur Waikiki, som ligger centralt i Playa del Inglés og tilbyder lejligheder til op til fem personer, et stort poolområde med små vandrutsjebaner samt mulighed for at tilkøbe All Inclusive. Her bor I i gåafstand til Yumbo, et af Playa del Inglés' velassorterede shoppingcentre.


Stort hoteludbud i Playa del Inglés.


Spies tilbyder en række gode hoteller i Playa del Inglés, både med og uden All Inclusive. Buenos Aires er et af vores mest populære hoteller, og vi kan også tilbyde noget så usædvanligt som bungalower i byens centrum på hyggelige Los Arcos. Rejsemålets nok mest kendte lejlighedshotel hedder Playa del Sol, hvor der bl.a. spilles op til dans om aftenen. De fleste af vores hoteller har opvarmet pool og ligger tæt på det meste.